Nijkerk - Smidshof 11

> brochure aanvragen
Verkocht

Smidshof 11 Nijkerk

Vraagprijs: -

Omschrijving
In 1413 krijgt Nijkerk stadsrechten. Gevonden stenen kogels herinneren aan de vele gevechten die in en om de vest hebben gewoed. Aan het begin van de 15e eeuw laat hertog Arnold van Gelre slot Hulkestein bouwen. De restanten van dit slot spreken ook in de 21e eeuw nog tot de verbeelding.

Nijkerk is door de eeuwen heen een stadje met twee gezichten. De boerencultuur met het Veluwse karakter maakt Nijkerk tot 'Poort van de Veluwe'. Eeuwenlang is de veemarkt van regionale betekenis. De Zuiderzeecultuur is de andere belangrijke en levendige factor. De handel over het water was belangrijk voor de tabaksteelt en voor de ontwikkeling van industrieën als een glasfabriek, de touwslagerij en de handel in hout. Tegenwoordig vormen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken samen de gemeente Nijkerk, met ongeveer 40.000 inwoners.

Dit appartementencomplex, bouwjaar 2000, is ideaal gelegen ten opzichte van het centrum van Nijkerk. Dit Perfect afgewerkt hoekappartement wat wij mogen aanbieden is gelegen op de bovenste (2e) etage. Het appartement is voorzien van een berging op de begane grond. Hier bevindt zich ook de parkeerkelder. De mogelijkheid om hier een parkeerplaats te kopen of te huren is nu aanwezig (bij interesse vraag naar beschikbaarheid).

Het is een ideale starterwoning!

INDELING:
Begane grond: Algemene entree/trappenhuis met trap en lift. Toegang tot de berging.
Tweede etage: Entree, slaapkamer, badkamer, toilet, living met open keuken en balkon, inpandige berging met CV opstelling, mechanische ventilatie box en wasmachine aansluiting.

BIJZONDERHEDEN:
Het pand grenst aan de Oosterpoort.
Momenteel wordt er gebouwd/vernieuwd de Oosterpoort in Nijkerk. De Oosterpoort is een aantrekkelijk woon- en winkelgebied in de binnenstad van Nijkerk De Oosterpoort is een gebied aan de rand van de binnenstad van Nijkerk, grenzend aan het Van Reenenpark. In het gebied is een aantal waardevolle historische panden, maar verder oogt het rommelig. De komende jaren zal de Oosterpoort veranderen in een aantrekkelijk binnenstedelijk woon- en winkelgebied en een belangrijke economische stimulans voor de binnenstad bieden.

BESTEMMING

De bestemming is wonen. Voor verdere details verwijzen we u naar de Gemeente Nijkerk.

Kenmerken

Vraagprijs: € 169.500,00 k.k. (inruil mogelijk)
Soort object: Tweekamer appartement op de 2e etage.
Bouwjaar: Ca. 2000
Perceeloppervlakte: n.v.t.
Woonruimte: 75 m², 175 m3

Berging: Ca. 8 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Status: Appartementsrecht

Hoek appartement Hoek appartement Hoek appartement Hoek appartement
Hoek appartement Hoek appartement Hoek appartement Hoek appartement
Hoek appartement Hoek appartement Hoek appartement Hoek appartement
Hoek appartement

Bekijk ons actueel woningaanbod in de plaatsen:
BarneveldElspeetErmeloGarderenGemmenich-BelgieHarderwijkKootwijkerbroekNijkerkOldebroekPuttenStroe en Voorthuizen